T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / MAMAK - Vehbi Dinçerler Ortaokulu

"Okul Müdürümüz Sayın Ayhan BOZDAĞ'ın Göreve Başlama Mesajı"

Değerli Mesai Arkadaşlarım, Kıymetli Veliler, Sevgili Öğrenciler;

Okul Müdürü olarak atandığım Vehbi Dinçerler Ortaokuluna  06.03.2024 itibariyle göreve başlamış bulunmaktayım.  Bölgemizin en değerli kurumlarından biri olan bu okulun müdürü olarak aranızda bulunmak benim için bir onurdur. Yeni başladığım bu görevin hepimize hayırlı olmasını canı gönülden temenni ederim.

Öncelikle, bu okulda daha önce emek veren tüm yönetici ve öğretmenlere teşekkür ediyorum.

Yeni görev; yeni heyecan ve yeni hizmet demektir. Bu zor ve bir o kadar onurlu görevi yaparken en büyük güvencem sizlerin manevi desteği olacaktır. Karşılıklı dayanışma, işbirliği ve özveriyle öğrencilerimiz için güzel şeyler ortaya koyacağımıza, yoğun bir emekle ve ekip ruhu içerisinde hizmet edeceğimize inancım tamdır.

Vehbi Dinçerler Ortaokulunu şuan fiziki yapısından tutun da akademik ve diğer alanlardaki başarısına kadar çok iyi duruma getirmek gayesi ile  kurumsal kimliği oluşmuş, kurum kültürü oturmuş, sürekli başarıya odaklanan bir okul haline gelmesi temel ilkemiz olacaktır. Tabi ki bunları bir ekip ruhuyla çalışarak yapacağız.

Bir okulu şekillendiren ve tanımlayan öğrenci, öğretmen ve toplumdur. Bu üç güçü etkilesim içinde etkili kullanarak öğretimin niteliğini yükseltmek temel görevimizdir.

Günü kurtarmak değil geleceği kurmak çabası içinde, sürekli gelişimi ve değişimi takip ederek her alanda kalite ve başarı asıl hedefimiz olacaktır.

2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci dönemin tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olmasını temenni eder, saygılar sunarım.

 

Ayhan BOZDAĞ 

Vehbi Dinçerler Ortaokulu Müdürü

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 12.03.2024 - Güncelleme: 12.03.2024 14:57 - Görüntülenme: 78
  Beğen | 1  kişi beğendi